Nyhed 2021

I foråret 2021 blev det i forbindelse med et samarbejde med Genbrug til dannet en forening der overtog alle aktiviteter.

Samarbejdet med Genbrug til syd har betydet at foreningen fremover er en del af de renoverings værksteder der er tilknyttet hertil, hvilket betyder at foreningen er godkendt til at pakke containere samt klargøre computere til donation.

Læs mere om genbrug til syd her:

https://www.genbrugtilsyd.dk/

 

Nyhed 2020

I efteråret indledetes et samarbejde med Genbrug til Syd, et organ under udenrigsmenisteriet som bevilgier  økonomisk støtte til forsendelser af doneret, brugt udstyr til udviklingslandene. GTS er en del af den danske udviklingsbistand og den danske støtte til civilsamfundet i udviklingslande.

Læs mere om Genbrug til Syd her:  https://www.genbrugtilsyd.dk/

Nyhed 2019

I foråret 2019 indledets et samarbejde med TES skolen i afrika

Lidt om TES

TES (Tanzania Educational Support) blev stiftet 2013 med det formål at støtte undervisningsprojekter i Tanzania. Til en start blev vi engageret i opførelsen af en secondary school, Golden Soil Secondary School (GSSS.) I dette projekt har TES i første omgang udelukket samarbejdet om opførelsen af skolen, efterfølgende udvides virkefeltet til at støtte andre skoler i tanzania

Sammen med Tes arbejdes der på at samle skoleudstyr til skoler i Arusha området, forhåbentlig kommer der en container afsted i foråret 2021

Læs mere om TES her  http://tesdenmark.com

Nyhed 2018

2018 indledes et samarbejde med Most-Bro 

Lidt om Most-Bro 

Humanitær organisation Most-Bro er en selvstændig organisation, der har sine medlemmer i hele Danmark. 

Selve humanitær organisation Most-Bro blev stiftet i Danmark i 2004 med det formål at hjælpe befolkningen i Bosnien og Hercegovina, og især de mest udsatte personer, befolkningsgrupper, skoler og andre offentlige institutioner, der trænger til hjælp. Selv der er gået mange år siden krigens afslutning, er der stadig områder i Bosnien og Hercegovina med socio-økonomiske problemer. 

Det er blevet til 2 lastbil læs møbler i 2018

Læs mere om organisationen her www.Most-Bro.dk

 Samarbejde med Lions Club i Koszalin

I efteråret 2017 er der etableret et samarbejde med Lions Club i Koszalin. Planen er, at klubben i Koszalin skal være direkte kontakt med skolerne i Polen for på den måde at skabe kontakt med nye skoler i området, de vil også have lager af noget udstyr, det gør det lettere for modtagerne at afhente udstyr.

Mød dem her:  www.koszalin.lions.org.pl